Hjärtstartare och hjärt-/lungräddning

Hjärtstartare i Gullbrandstorp

Det finns sedan 2016 en hjärtstartare för oss boende i Gullbrandstorp. Den är placerad inne på Tempo och hänger på väggen i passagen som går in till lagret. Hjärtstartaren är tillgänglig under affärens alla öppettider.
Vi uppmanar därför dig som bor i Gullbrandstorp med omnejd att besöka Tempo och lokalisera utrustningen så att du känner till exakt var den är och hur man får tillgång till den i händelse av en nödsituation.zoll-aed-plus_hjartstartare

Så här ser vår hjärtstartare ut. Har du frågor om hjärtstartaren,  kontakta oss

HLR-utbildningcivilförsvarsförbundet logo

I samarbete med erfaren och entusiasmerande kursledare från Civilförsvarsförbundet kan vi erbjuda kurser i HLR och krisberedskap i Gullbrandstorp. Denna kurs ger insyn både i vanlig krisberedskap – med tips på hur man t ex klarar ett längre el-/vattenavbrott – men framförallt förmedlar den kunskap och praktisk övning i hur man faktiskt alldeles själv kan rädda en annan människas liv. I det blocket kommer också hjärtstartaren att demonstreras ingående så att man inte ska behöva känna sig tveksam att faktiskt använda den om det skulle krävas.

Du som är intresserad av att delta i en HLR-utbildning – fyll i formuläret nedan och klicka på knappen ”Skicka”. Intresseanmälan är inte bindande. När intresset är tillräckligt stort, skapar vi ett kurstillfälle som publiceras på vår hemsida.

Senaste inläggen

Hämtat från HP

I Hallandsposten kan man läsa att Frösakullsskolans trångboddhet gör att man inte klarar av att vänta in Ranagårdsskolans färdigställande 2023. Hösten 2020 kommer årskurs 4 och/eller 5 flyttas till Gullbrandstorp. Paviljongdelen som idag består av kök och matsal kommer byggas om till klassrum.

  1. Julmarknad i Gullbrandstorp Kommentera
  2. Stöldgods upphittat Kommentera
  3. Protokoll från styrelsemötet i augusti 2019 2 Kommentarer
  4. Skolan – framtid Kommentera
  5. Terminstart Kommentera
  6. Midsommar i byn 1 Kommentar
  7. Protokoll från styrelsemötet i april 2019 2 Kommentarer
  8. Trygghetsvandringen: Mörk och ensligt belägen busshållplats Kommentera
  9. Trygghetsvandringen: Återvinningsstationen – mörkt och getingar Kommentera