Hjärtstartare och hjärt-/lungräddning

Hjärtstartare i Gullbrandstorp

Det finns sedan 2016 en hjärtstartare för oss boende i Gullbrandstorp. Den är placerad inne på Tempo och hänger på väggen nära kassorna. Hjärtstartaren är tillgänglig under affärens alla öppettider.
Vi uppmanar därför dig som bor i Gullbrandstorp med omnejd att besöka Tempo och lokalisera utrustningen så att du känner till exakt var den är och hur man får tillgång till den i händelse av en nödsituation.zoll-aed-plus_hjartstartare

Så här ser vår hjärtstartare ut. Har du frågor om hjärtstartaren,  kontakta oss

 

HLR-utbildningcivilförsvarsförbundet logo

I samarbete med erfaren och entusiasmerande kursledare från Civilförsvarsförbundet kan vi erbjuda kurser i HLR och krisberedskap i Gullbrandstorp. Denna kurs ger insyn både i vanlig krisberedskap – med tips på hur man t ex klarar ett längre el-/vattenavbrott – men framförallt förmedlar den kunskap och praktisk övning i hur man faktiskt alldeles själv kan rädda en annan människas liv. I det blocket kommer också hjärtstartaren att demonstreras ingående så att man inte ska behöva känna sig tveksam att faktiskt använda den om det skulle krävas.

Du som är intresserad av att delta i en HLR-utbildning – fyll i formuläret nedan och klicka på knappen ”Skicka”. Intresseanmälan är inte bindande. När intresset är tillräckligt stort, skapar vi ett kurstillfälle som publiceras på vår hemsida.

Annonser

Senaste inläggen

Asfaltering i byn

Under några veckor har vi i Samhällsföreningen försökt få information om omfattningen och/eller en eventuell plan över det pågående asfalteringsarbetet i Gullbrandstorp.
Först i dag har vi lyckats få svar från kommunen i vilket man även skickat med en liten kartbild som ska illustrera hur planen ser ut.

Färgerna i bilden betyder:
Röd = Ska asfalteras eller är redan asfalterade.
Grön och turkos = Gatorna bedöms hålla en god standard och ska ej åtgärdas denna gång.

Denna Information delgavs samhällsföreningen genom Halmstad kommuns gatuingenjör Adin Vreva 19 september 2017. Har du frågor om detta kan Adin Vreva nås på 035-13 77 64 eller adin.vreva@halmstad.se

  1. Hastighetskontroll i byn Kommentera
  2. Fotbollens dag 2017 – nu på lördag Kommentera
  3. Inbjudan till föreläsning om psykisk ohälsa Kommentera
  4. Två gripna efter förmodat inbrott Kommentera
  5. Medlemskap i vår samhällsförening Kommentera
  6. Protokoll från styrelsemöte Kommentera
  7. Flera hus till salu i Gullbrandstorp nu Kommentera
  8. Musik i sommarkväll Kommentera
  9. Dags att planera in sommarfesten! Kommentera