Hjärtstartare och hjärt-/lungräddning

Hjärtstartare i Gullbrandstorp

Det finns sedan 2016 en hjärtstartare för oss boende i Gullbrandstorp. Den är placerad inne på Tempo och hänger på väggen nära kassorna. Hjärtstartaren är tillgänglig under affärens alla öppettider.
Vi uppmanar därför dig som bor i Gullbrandstorp med omnejd att besöka Tempo och lokalisera utrustningen så att du känner till exakt var den är och hur man får tillgång till den i händelse av en nödsituation.zoll-aed-plus_hjartstartare

Så här ser vår hjärtstartare ut. Har du frågor om hjärtstartaren,  kontakta oss

 

HLR-utbildningcivilförsvarsförbundet logo

I samarbete med erfaren och entusiasmerande kursledare från Civilförsvarsförbundet kan vi erbjuda kurser i HLR och krisberedskap i Gullbrandstorp. Denna kurs ger insyn både i vanlig krisberedskap – med tips på hur man t ex klarar ett längre el-/vattenavbrott – men framförallt förmedlar den kunskap och praktisk övning i hur man faktiskt alldeles själv kan rädda en annan människas liv. I det blocket kommer också hjärtstartaren att demonstreras ingående så att man inte ska behöva känna sig tveksam att faktiskt använda den om det skulle krävas.

Du som är intresserad av att delta i en HLR-utbildning – fyll i formuläret nedan och klicka på knappen ”Skicka”. Intresseanmälan är inte bindande. När intresset är tillräckligt stort, skapar vi ett kurstillfälle som publiceras på vår hemsida.

Annonser

Senaste inläggen

Musik i sommarkvällen

Den 27/6 blir det musik i sommarkvällen i Gullbrandstorps hembygdsgård, 19.00. Medverkande är Harplinge spelmanslag och Anne Bengtsson. Vid regn är vi inomhus.

Arrangör är Svenska kyrkan i Harplinge och Steninge. Vill du veta mer om kyrkans alla aktiviteter kan du klicka på bilden nedan och läsa mer på hemsidan.

/Anne Bengtsson

  1. Publicerade mötesprotokoll från samhällsföreningen Kommentera
  2. Cykelfesten i Gullbrandstorp Kommentera
  3. Gullbrandstorpsskolan får tillagningskök Kommentera
  4. Klotter på ett elskåp eller en elcentral nära dig? Kommentera
  5. Ny hemkunskapssal byggs på Gullbrandstorpsskolan Kommentera
  6. Brist på klassrum – mer info Kommentera
  7. Inbrott på skolan i natt Kommentera
  8. Utbildning i krisberedskap nu på måndag kväll i Folkets hus Kommentera
  9. Brist på klassrum Kommentera