Hjärtstartare och hjärt-/lungräddning

Hjärtstartare i Gullbrandstorp

Det finns sedan 2016 en hjärtstartare för oss boende i Gullbrandstorp. Den är placerad inne på Tempo och hänger på väggen nära kassorna. Hjärtstartaren är tillgänglig under affärens alla öppettider.
Vi uppmanar därför dig som bor i Gullbrandstorp med omnejd att besöka Tempo och lokalisera utrustningen så att du känner till exakt var den är och hur man får tillgång till den i händelse av en nödsituation.zoll-aed-plus_hjartstartare

Så här ser vår hjärtstartare ut. Har du frågor om hjärtstartaren,  kontakta oss

 

HLR-utbildningcivilförsvarsförbundet logo

I samarbete med erfaren och entusiasmerande kursledare från Civilförsvarsförbundet kan vi erbjuda kurser i HLR och krisberedskap i Gullbrandstorp. Denna kurs ger insyn både i vanlig krisberedskap – med tips på hur man t ex klarar ett längre el-/vattenavbrott – men framförallt förmedlar den kunskap och praktisk övning i hur man faktiskt alldeles själv kan rädda en annan människas liv. I det blocket kommer också hjärtstartaren att demonstreras ingående så att man inte ska behöva känna sig tveksam att faktiskt använda den om det skulle krävas.

Du som är intresserad av att delta i en HLR-utbildning – fyll i formuläret nedan och klicka på knappen ”Skicka”. Intresseanmälan är inte bindande. När intresset är tillräckligt stort, skapar vi ett kurstillfälle som publiceras på vår hemsida.

Annonser

Senaste inläggen

Plan för Preemmacken

För er som missade årsmötet kommer här lite info om den preliminära planen för Preemmackens förvandling till hyreshus.

Förhoppningen är att bygglov ska bli klart till årsskiftet och att man då ska kunna börja bygga. Inflyttning förväntas ske i slutet av 2020 eller början av 2021.

Förslaget är 26 hyresrätter på 2,5 plan bestående av:
6 st 3:or i markplan om 68 kvm
– 4 st 2:or i markplan om 55 kvm
– 16 st 3:or i etage om 74 kvm

Huset kommer att behålla sin nuvarande form men höjas något samt förlängas. Planen är ett grästak samt putsad fasad. Grönyta kommer att anläggas där pumparna tidigare stått. Det kommer att anläggas parkeringsplatser och upp till detta är visionen att ha poolbil som man kan hyra till självkostnadspris. Pizzerian kommer att få en inglasad veranda.

  1. Påminnelse – årsmöte Kommentera
  2. Hästar på elljusspåret skapar problem för motionärer Kommentera
  3. Väggmålning i Gullbrandstorp? 1 Kommentar
  4. Årsmöte – med tema droger Kommentera
  5. Protokoll från styrelsemötet i januari 2019 Kommentera
  6. Vägarbete Lyngavägen Kommentera
  7. ”Tala film, tala liv” Kommentera
  8. Nya elkablar Kommentera
  9. Gullbrandstorps vägförening och dess framtid Kommentera