Hjärtstartare och hjärt-/lungräddning

Hjärtstartare i Gullbrandstorp

Det finns sedan 2016 en hjärtstartare för oss boende i Gullbrandstorp. Den är placerad inne på Tempo och hänger på väggen nära kassorna. Hjärtstartaren är tillgänglig under affärens alla öppettider.
Vi uppmanar därför dig som bor i Gullbrandstorp med omnejd att besöka Tempo och lokalisera utrustningen så att du känner till exakt var den är och hur man får tillgång till den i händelse av en nödsituation.zoll-aed-plus_hjartstartare

Så här ser vår hjärtstartare ut. Har du frågor om hjärtstartaren,  kontakta oss

 

HLR-utbildningcivilförsvarsförbundet logo

I samarbete med erfaren och entusiasmerande kursledare från Civilförsvarsförbundet kan vi erbjuda kurser i HLR och krisberedskap i Gullbrandstorp. Denna kurs ger insyn både i vanlig krisberedskap – med tips på hur man t ex klarar ett längre el-/vattenavbrott – men framförallt förmedlar den kunskap och praktisk övning i hur man faktiskt alldeles själv kan rädda en annan människas liv. I det blocket kommer också hjärtstartaren att demonstreras ingående så att man inte ska behöva känna sig tveksam att faktiskt använda den om det skulle krävas.

Du som är intresserad av att delta i en HLR-utbildning – fyll i formuläret nedan och klicka på knappen ”Skicka”. Intresseanmälan är inte bindande. När intresset är tillräckligt stort, skapar vi ett kurstillfälle som publiceras på vår hemsida.

Annonser

Senaste inläggen

Klotter på ett elskåp eller en elcentral nära dig?

Vi skulle vilja få hjälp av er alla att skriva ner beteckningen på de elskåp/elcentraler som är klottrade på i byn. Samhällsföreningens styrelse har själva varit ute på lite promenader men inte så vi täcker in hela byn.

Skriv beteckningen i kommentarsfältet eller mejla samhallsforeningen@igullbrandstorp.se.

Stort tack på förhand!

/Gullbrandstorps samhällsförening

  1. Ny hemkunskapssal byggs på Gullbrandstorpsskolan Kommentera
  2. Brist på klassrum – mer info Kommentera
  3. Inbrott på skolan i natt Kommentera
  4. Utbildning i krisberedskap nu på måndag kväll i Folkets hus Kommentera
  5. Brist på klassrum Kommentera
  6. Nytt från vår vägförening Kommentera
  7. Har ni hittat brevlådan? Kommentera
  8. Kostnadsfri utbildning i krisberedskap 2 Kommentarer
  9. Grannsamverkan Kommentera