Får vi presentera vår grafiska profil

Först och främst vill vi rikta ett stort tack till Norah Guzlander och hennes kollegor på Light&Bold Creative Design AB som inte bara hjälpt oss med en logo till vår förening, utan även gett oss en hel grafisk profil med tillhörande manual som vi ska försöka anamma trots mediokra kunskaper i grafisk design. Tack för allt arbete ni lagt ned på oss!

Vi kände nämligen att vi saknade något som binder samman all dokumentation, all korrespondens, alla mail och kommunikation – någon form av symbol som kännetecken för vår älskade by. Så vi började prata om att skaffa oss en egen logo. Men att komma på något som känns tidlöst men ändå fräscht och som hela vår styrelse kunde enas om, har tagit ett bra tag. Men nu är vårt sökande över och vi är glada att få presentera en förhandstitt på den logotype som framöver kommer att pryda trycksaker och digitala dokument till alla oss i Gullbrandstorp men också till våra externa kontaktytor – inte minst Halmstad kommun.

Vi inser så klart att inte alla kommer att tycka om det tema vi beslutat oss för att symbolisera byn med, men vi hoppas ändå att många kan se det vi såg, när skissen på våra tre rondeller presenterades för oss.

Sist men inte minst vill vi andra i styrelsen också tacka Emma Aronsson (suppleant) som hållit i det här projektet och som fått utstå alla våra idéer och kommunicera dem med Norah.

Så här blev resultatet. Hoppas ni gillar det…

Nedan ett skärmklipp taget från Light & Bold Creative Design AB:s kontaktsida och det proffsiga teamet.

Klicka på bilden för att kolla mer på vad Light & Bold har att erbjuda.

1 thought on “Får vi presentera vår grafiska profil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s