Årsmöte – med tema droger

Du är varmt välkommen till samhällsföreningens årsmöte i Folkets hus måndagen den 18 mars klockan 18.30.

Efter årsmötesförhandlingarna ger vi ordet till vår inbjudna gäst, Thomas Turesson, som är Halmstadspolisens expert inom narkotika. Han är väl insatt i en värld som många föräldrar inte vet något om. Thomas är uppdaterad om vad som sker på fältet och ger föräldrar och andra vuxna tips om vilka signaler man ska vara uppmärksam på.

När Thomas är klar med sin del berättar Krister Swedberg, som äger ”Preemfastigheten” vid pizzerian, om vad som händer gällande uppförandet av hyreshus. Därefter berättar Linda Bertilsson om planerna gällande en mötesplats för invånarna i Gullbrandstorp.

Styrelsen informerar också i vanlig ordning om aktuella frågor som rör byn såsom exempelvis skolans utbyggnad och paviljongbygget, hastighetshöjningen på Kustvägen, parkeringen vid Tempo, Grannsamverkan och hur det går med alla de saker som uppkom på byns trygghetsvandring.

Varmt välkommen!

Styrelsen
Anders Rånge ◦ Mats Nilsson ◦ Jonas Lundgren ◦ Caroline Persson ◦ Sven Gunnar Carlsson

Gå gärna in och gilla och följ oss på Facebook, iGullbrandstorp.se. Har du inte Facebook men ändå vill hänga med på vad som händer så kan du få mejl när det görs inlägg på hemsidan. Gå in på iGullbrandstorp.se, längre ner på höger sida står det ”Följ bloggen via e-post”, skriv in din e-postadress och tryck på ”Följ”. Då får du ett mejl med en länk där du bekräftar prenumerationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s