”Tala film, tala liv”

Vi vill gärna upplysa er om vår aktivitet Tala film, tala liv. Vi ser först på en film, äter sedan en tallrik soppa och pratar om filmen tillsammans. Är du intresserad vill vi ha din anmälan fredagen innan filmvisningen.

Nedan ser ni vårens filmer, som skall visas i Gullbrandstorps församlingsgård.

Vänliga hälsningar

Anne Bengtsson, diakon
035-150985
anne.bengtsson@svenskakyrkan.se
www.svenskakyrkan.se/harplinge-steninge

Vårens filmer 2019


Moonlight
Datum tisdag 29/1 kl. 18.00 (Gullbrandstorps församlingsgård)
Regi Barry Jenkins

Moonlight är ett intimt porträtt av en ung mans liv från barndomen till vuxen ålder, när han växer upp i ett tufft område utanför Miami. Filmen följer hans kamp om att finna sin plats i denna värld. Det är en tidlös historia om mänsklig kontakt och om de ögonblick och krafter som formar våra liv och gör oss till dem vi är.Unga Astrid

Datum tisdag 19/2 kl. 18.00 (Gullbrandstorps församlingsgård)
Regi Pernille Fischer Christensen

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta.


Home
Datum Tisdag 26/3 kl. 18.00 (Gullbrandstorps församlingsgård)
Regi Yann Arthus Bertrand

HOME är en helt nyskapande film- och miljöupplevelse. Syftet med denna film är att väcka tanken hos oss om jorden och hur vi skall kunna bevara den. Home är en inbjudan till tittarna att upptäcka dess rikedomar, samtidigt som vi får oss en överblick över vår miljö och våra sociala frågor. Och inte minst är Home ett hisnande och totalt nyskapande sätt att göra och uppleva film. Det är den första filmen någonsin som i sin helhet har filmats ovanifrån vilket gör den till en helt unik cineastisk upplevelse. De innovativa kameraåkningarna och den suggestiva klippningen ackompanjeras stämningsfullt av Budapest Symphony Orchestra och Shanghai Percussion Ensemble samt Glenn Close lugna och förtroendeingivande berättarröst.

Källa: Discshop.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s