Gemensamma kvällspromenader för en trygghetsskapande och brottsförebyggande effekt

Vi har fått in idéer kring gemensamma kvällspromenader på fredagskvällar, framförallt mellan 20 och 22.30. Fler vuxna behöver vara ute på byns gator och visa sig i ett trygghetsskapande och brottsförebyggande syfte. Till på köpet får man motion och frisk luft, plus att man träffar lite nytt folk har en trevlig stund tillsammans. Området mellan skolan, Tempo och Kustvägen är det område där flest ungdomar rör sig. Någon kanske ändå ska gå ut en runda med hunden och kan göra det tillsammans med andra eller på egen hand i aktuella områden?

Man kan dra nytta av sociala medier och stämma träff vid exempelvis Tempo. Vill ni ta initiativ till att träffas på en speciell plats och tid så får ni gärna mejla till samhallsforeningen@igullbrandstorp.se i god tid så publicerar vi det på vår hemsida och Facebooksida. När vi gör det går det per automatik ut mejl till ett stort antal invånare som kanske inte har sociala medier. På så vis kan vi nå fler och kanske även olika målgrupper.

Fritidsgården hälsar att man är hjärtligt välkommen in på en kopp kaffe om man är ute och går under deras öppettider (fredagar 18.30-22).

Vad säger ni?

Gullbrandstorps samhällsförening

Huvudkontaktombud för Grannsamverkan i byn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s