Grannsamverkan

Bor du i ett område som har Grannsamverkan så ska du få mejl flera gånger om året från ditt kontaktombud. Mejlen består av nyhetsbrev från polisen ett antal gånger per år, information om händelser i byn, artiklar med tips, saker att tänka på inför sommarsemester eller liknande. Får du inte dessa mejl kan du kontakta samhällsföreningen som är huvudkontaktombud i byn så tar vi kontakt med kontaktombudet för att se om man har fel mejladress eller liknande.

Har ni inte Grannsamverkan på er gata så missar ni en massa viktig information. Vid speciella tillfällen lägger vi ut information på Facebook och hemsidan men annars går informationen bara till kontaktombuden som sedan vidarebefordrar informationen till de boende i sina områden.

Vi har 21 Grannsamverkansområde i byn. Varje område har ett kontaktombud som har hand om området. Kontaktombudet gör vid uppstart en kontaktlista som ska hållas uppdaterad. Man ansvarar sedan för att sprida information till de boende i sitt område. Är du intresserad av att starta upp Grannsamverkan i ditt område så mejla samhällsföreningen för att få mer information.

samhallsforeningen@igullbrandstorp.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s