Nytt protokoll från samhällsföreningens styrelsemöte

Nu finns mötesprotokoll från styrelsemötet 23 januari publicerat här på hemsidan. Som vanligt finns också en länk som tar dig direkt till dokumentet.

Visste du förresten att alla våra mötesprotokoll sedan 2010 finns publicerade här och du hittar dem via menyn Styrelse. Pekar man på texten visas en undermeny upp. I den pekar du på texten Styrelsemöten eller Årsmöten och nya undermenyer med årtal och mötestillfällen kommer att visa sig. Klicka på det protokoll du önskar läsa.

   Protokoll

/Jonas Lundgren

Annonser

2 thoughts on “Nytt protokoll från samhällsföreningens styrelsemöte

  1. Hej Jonas, Intressant att höra på nyheterna idag att VTI har konstaterat att en sänkning av hastigheten i tätbebyggt samhälle sparar liv. I G-torp höjs det med 10. Vill de att vi blir färre här? Mvh Hans Björkman

    • Hej och tack k för din kommentar.
      Ja, vi upplever det som att många tycker som du men för att få bättre koll på vad Gullbrandstorparna tycker, planerar vi att låta årsmötet bestämma om vi ska dra i den här frågan eller inte. Endast ett tiotal hörde nämligen av sig när vi bad om feedback i ämnet och det var faktiskt någon enstaka som var positiv till höjningen. Så därför vill vi ha ett starkare mandat för att jobba vidare med hastigheten genom byn. Hoppas vi ses då!

      Jonas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s