Trygghetsvandring i Gullbrandstorp

Samhällsföreningen avser ha en trygghetsvandring i byn tillsammans med representanter från bland annat kommunen. Vid en trygghetsvandring tittar man på problemområde såsom belysning, klotter, växtlighet, etc. Man dokumenterar det man kommit fram till och bollar det vidare till aktuell part, exempelvis Teknik- och Fritidsförvaltningen eller aktuella fastighetsägare.

Hör gärna av er om ni har någon plats som ni tycker vi ska kika närmare på. Mejla samhallsforeningen@igullbrandstorp.se alternativt kan ni kommentera inlägget.

trygghetsvandring

3 thoughts on “Trygghetsvandring i Gullbrandstorp

  1. Tack för input, Stefan. Hastigheterna blir en punkt på Trygghetsvandringen då det är ett område som många finner problematiskt. Som du kanske läst har Vägföreningen i samarbete med Samhällsföreningen sänt in en skrivelse till kommunen gällande hastigheterna. När det gäller Lyngavägen så är det en gata som tillhör Vägföreningen. Därför ber jag dig höra av dig till dem. Kontakta mig så kan du få kontaktuppgifter.

  2. Ps Glömde att cykelbanan genom Gullbrandstorp skulle behöva belysning då det är väldigt mörkt där på kvällarna.

  3. Att uppskattningsvis 90% av alla bilister inte håller hastighetsbegränsningen på 30 km/tim. Kan det inte ordnas fram s.k. hastighetstavlor tex permanent? På Lyngavägen kan man tro att det är en motorväg med de hastigheter många håller här. Att bilister parkerar i T-korsningar där hörnen är sneddade för att det ska bli bättre sikt, men då det snarare blir sämre då det står en bil där. Det är ju inte tillåtet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s