***** Polisen och kommunen kommer till Gullbrandstorp ikväll *****

Vi i Samhällsföreningen har tyvärr inte fått någon information om detta eller mottagit någon inbjudan. Vi har därför inte kunnat sprida informationen i god tid så som vi hade önskat (genom hemsida, facebook, mejl till kontaktombud för Grannsamverkan som sedan i sin tur sprider informationen vidare till de boende osv).

Trots denna korta framförhållning hoppas vi på god uppslutning vid Tempo ikväll 18-19.30. Kan du inte närvara, men har något du vill framföra, är du välkommen att mejla samhallsforeningen@igullbrandstorp.se så framför vi det till de som är på plats.

I Hallandsposten den 29 maj 2016 kunde vi dock läsa nedan som vi spred till invånarna på olika sätt:

”Samtal för ett tryggare Halmstad
Vad tycker du om tryggheten i Halmstad? I sommar och i höst får alla invånare chansen att berätta när kommunen och Polisen bjuder in till samtal.
Resultatet ska bilda grunden till de medborgarlöften som polis och kommun tänker ge. Löftena ska innehålla konkreta aktiviteter för att öka tryggheten och minska brottsligheten.
– Det kan handla om att öka polisnärvaron eller göra förändringar i utemiljön på platser där människor känner sig otrygga, säger Peter Öhrn, kommunpolis och ansvarig för det brottsförebyggande arbetet.
De närmaste månaderna kommer han och Therese Wallgren, som är brottsförebyggande samordnare i Halmstads kommun, att fokusera på att samla in så många synpunkter som möjligt. Helgens Andersbergsfestival innebar ett startskott och den 1 juni håller de ett informationsmöte på stadsbiblioteket.
Före midsommar sker samtal i: Oskarström. Det följs efter sommaren och i höst av samtal i Getinge, Vallås, Gullbrandstorp, Halmstads centrum, Fyllinge, Simlångsdalen och i Trönninge.”

polisen-prata-trygghet-med-oss

///////////

Bästa hälsningar

Caroline

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s