Uppsnappat på stadsnätets hemsida

​Inför utbyggnaden av fibernätet i Gullbrandstorp fanns åtskilliga boende som undrade om Telia skulle erbjuda tjänster genom Halmstads stadsnät men vid tiden för bygget var detta inte möjligt. I gårdagens HP presenterades dock en artikel som gjorde gällande att Telia nu i höst kommer att börja leverera sitt tjänsteutbud i vårt stadsnät vilket gör att de som har anslutit sig till fibernätet här och som vill ha tjänster från Telia, nu får den möjligheten.

För dig som missat detta står följande att läsa på Halmstads stadsnät hemsida:

”Snart kan invånare i Halmstad kommun få tv, bredband och telefoni från Telia via Halmstads stadsnät AB. 

Inom kort kommer över 22 000 hushåll i Halmstad kommun med fiber eller LAN via Halmstads stadsnät AB få tillgång till Telias tv, bredband och telefoni. Beräknad leveransstart är under september månad.

Det här innebär att ytterligare 22000 hushåll har möjlighet att beställa Telias tjänster.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias fasta bredbandstjänster. Vi är mycket glada för samarbetet med Halmstads stadsnät AB. Alla hushåll som är anslutna till Halmstads stadsnäts fibernät kommer kunna beställa Telias bredband och tv-tjänst och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tv-tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

-Vi tycker det är mycket roligt att få med Telia som tjänsteleverantör, som på ett utmärkt sätt kompletterar det utbud vi redan har, säger Eric Ericsson, VD på Halmstads stadsnät AB.”

Läs även artikel i HP

HP Telia i stadsnätet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s