SR P4 Halland kommer till Gullbrandstorp

varldens_barn

SR P4 Halland kommer till Gullbrandstorp måndagen den 28 september för en insamling till Världens Barn.
Samhällsföreningen har blivit kontaktad av projektledare/producent på P4 Halland med förhoppning om att vi kan hjälpa till att sprida denna information vidare till föreningar, företag, skola, privatpersoner, etc.
Det är ett unikt tillfälle för Gullbrandstorp att visa upp sig i direktsändning i samband med denna insamling. På vilket sätt kan och vill du/ni bidra till att insamlingen för Världens Barn i P4 Halland?

P4 Halland ska ta sig via cykel från Laholm i söder till Kungsbacka i norr. De startar måndagen den 28 september klockan 7 i Laholm och fredagen den 2 oktober är de i mål i Kungsbacka. De stannar då och då för att byta cyklist eller för att möta människor som engagerat sig i denna insamling.
De beräknar anlända till Gullbrandstorp vid 12-tiden med sin sändningsbuss med tekniker, producent och reporter och sedan kommer Världens Barncykeln hit. Allt detta sker i direktsändning.
Sändningsbussen stannar i cirka en halvtimme och den anländer antagligen före cykeln som stannar i ungefär 15 minuter innan de fortsätter vidare. Observera att det är cirkatider då de har svårt att ange exakta tider när det är direktsändning och de ska cykla en längre sträcka och göra stopp på vägen.

Vår tanke är att hålla till på Tempos parkering. Förhoppningen är att det kommer en hel del folk. I väntan på att P4 Halland anländer kan olika aktiviteter till förmån för Världens Barn erbjudas av ortens företag, föreningar, privatpersoner, skolklasser, förskolegrupper etc. Samhällsföreningen agerar samordnare till detta, se våra kontaktuppgifter längst ner.

Se nedan länk för information från förra årets insamling, inspiration och tips på vad man kan göra. Tips: Gå in och titta på alla bilder och läs de korta texterna vad som gjordes för att samla in pengar förra året. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=128&grupp=19811

För information om Världens Barn: https://start.varldensbarn.se/

Förra året samlades det in drygt 450 000 kr på detta sätt. Det kommer finnas ett telefonnummer (för Halland) som man kan ringa för att skänka 50 kr som är 099-52018.

Hör gärna av er för mer info samt meddela till oss vad just ditt företag, din skolklass, etc kommer göra. Mer information kommer längre fram.

Bästa hälsningar

Samhällsföreningen i Gullbrandstorp
samhallsforeningen@igullbrandstorp.se

Caroline Persson
nina_caroline_persson@hotmail.com
0706-33 37 00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s