Ang. brandincidenten i byn

Info från Samhällsföreningen

Natten mellan onsdagen och torsdagen (29-30/4) stals två cyklar och två bensindunkar ur ett förråd på Bokgatan. Efter detta klättrade de upp på taket på Folkets hus och försökte trycka ner en dunk med bensin i skorstenen. Händelsen är polisanmäld och polis har varit på plats. Cyklarna hittades borta vid hästgårdarna (Grangatan). Det har även varit inbrott vid hästgårdarna där två cyklar stulits. Samma natt brann två släpvagnar på Tempos parkering.
Vi ber boende vara extra vaksamma och höra av sig till polisen eller till samhällsföreningen med tips och iakttagelser. Om fler är/blir drabbade ber vi er förutom att polisanmäla skadegörelsen även kontakta Samhällsföreningen i byn som är huvudkontaktombud för Grannsamverkan på orten genom att lägga ett mail till samhallsforeningen@igullbrandstorp.se, kontakta ordförande Anders Rånge på 0708-26 12 07 alternativt fylla i en händelserapport på https://gullbrandstorp.wordpress.com/grannsamverkan/handelserapport/.

/Samhällsföreningen


 

One thought on “Ang. brandincidenten i byn

  1. Vi blev drabbade av skadegörelse för 2 veckor sedan. Hen/dom förstörde/välte brevlådan, drog upp rabarbern ut trädgårdslandet och förstörde glaset på höger bak ljus på vår bil. Även detta är anmält till polisen och utskrivet på nätet, Facebook sidor.
    Så ledsamt när dom ska förstöra å stjäla av andra. Bättre dom ger sig på sina egna saker i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s