Gullbrandstorps Motionsgrupp

Gullbrandstorps motionsgrupps info-sida

Gullbrandstorps Motionsgrupp är en glad samling pensionärer som träffas på tisdagarna för en gemensam promenad som tar ca 1 timma. Vi går i maklig promenadtakt. Under vinterhalvåret träffas vi i Haverdal i klubbstugan intill fotbollsplanen då är promenaderna förlagda till Haverdalsreservatet. Under sommarhalvåret träffas vi på olika platser i kommunen. T ex Enet och tittar på (plockar inte!) blåsipporna när de kommer upp, Möllegård och kollar in backsipporna, Skallkroken, Båtabacken, Lyngareservatet mm. Vi träffas kl.13.00 och inleder med en stunds småprat. Efter promenaden dricker vi medhavt kaffe och fortsätter dryfta olika spörsmål. I rädsla för älgjägare brukar vi bjuda de inneboende på Kvarnlyckan på kaffe, bröd och musik under jakttiden.

En gång om året åker vi på bussresa, i år skall vi till det härliga Bohuslän. Vi har ett kamratutbyte med Drängsered, i fjol besökte vi Jansbergs Hembygdspark och Drängseredsborna fick bekanta sig med Gullbrandstorps Hembygdsgård och stenbrytningen. Vid dessa träffar grillar vi korv och har frågesport.
Motionsgruppen har idag ca 50 medlemmar och vi kommer från Gullbrandstorp, Harplinge, Haverdal och Steninge. Medlemsavgiften är 75 kronor per år. Låter det här något Du vill vara med i, promenera och litet socialt umgänge på tisdagarna?
Då är Du välkommen att ringa Asta Svensson telefon 53347 eller Embritt Agmarken telefon 59670.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s